SLUNCE 2004 (1. 7. 2004 – 17. 7. 2004)

Tábor se bude konat od čtvrtka 1.července do soboty 17.července 2004
*
Seznam dětí a jejich rozdělení do oddílů a stanů najdete zde
*
Táborový ZPĚVNÍK naleznete zde
*
Každým rokem se snažíme naplnit poslání dětské organizace SLUNCE a připravit pro děti z Ondřejova a okolí co nejzajímavější letní tábor, který by dokázal obohatil jejich prázdniny o spoustu zážitků.
Opíráme se o tradici, kdy již od roku 1976, tehdy ještě pod hlavičkou Pionýra, parta nadšenců začala tento tábor pořádat a od roku 1992 po záštitou dětské organizace SLUNCE v této činnosti pokračujeme.
Po celou dobu několik generací vedoucích a dětí přispělo k vybudování táborové základy v Kletečné u Humpolce, která nyní poskytuje dětem základní komfort, který jednak splňuje všechny hygienické předpisy a zároveň zachovává i přírodní ráz tábora.
Kolektiv vedoucích a doprovodného personálu připravuje každým rokem program plný her, pohybu a sounáležitosti s přírodou. To vše bez nároku na honorář a většinou čerpáním své dovolené.
Odrazem naplnění našeho nekomerčního poslání je i způsob tvorby rozpočtu tábora, respektive ceny poukazu. Ta v sobě zahrnuje princip bohatého zajištění programu, pobytu a stravy dětí, ale zároveň zachovává dostupnost tábora.
Cena poukazu pro letošní rok byla zachována ve výši 2.000 Kč.
Jan Gregor
vedoucí tábora
*
Distribuce Závazných přihlášek byla v Ondřejově zahájena 1.4.2004 a ukončena byla 17.4.2004
Kapacita tábora byla již naplněna